Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Referenciák

 

2020-2021-ben, megtaláltak minket magán személyek egyedi, érdekes kihívást jelentő feladatokkal,
valamint több folyamatos munkával ellátó projektbe is belekezdtünk, ezek mellett részt vettünk olyan nagy beruházásokban mint pl. a Városliget projekt. Újdonságainkkal  és a már régi bevált termékeinkkel beszállítóként is jelen voltunk több jelentősebb felújításban, bővítésben.


Néhány referencia projekt: Flora Hungária | Penny Market | RAFI Hungária | OTP Bank |
MÜPA | BP Bank | ALDI | KÚRIA | Városliget - Néprajzi múzeum |  MET | Coca-Cola | Richter Dorog | MNB | FotexNet | Thyssen | EMOS | LenovoAudio (magánház)
Két szintes családi ház teljes wifi lefedettsége, úgy, hogy a többzónás veszteségmentes audiórendszer, megfelelően működhessen. Ezt az audio és egyéb forgalom különválasztásával értük el, ahol az audio forgalom prioritást kapott. A WiFi rendszert egy kontroller vezérelt hálózat alkotja.

Kamerarendszer Gerinchálózat (9 lépcsőházas 10 emeletes panel)
Több különálló lépcsőház biztonsági kamerái külön videórögzítőhöz csatlakoztak. Az ügyfél kérése az volt, hogy 1 rögzítőn legyen az összes kamera. Ezt oldottuk meg úgy, hogy optikai gerinchálózatot húztunk ki a lépcsőházak között, kialakítottunk gerinc, elosztási, és csatlakozási rétegeket, amihez csatlakoztatva a lépcsőházak kameráit egy rögzítő kezelni tudja az összes kamerát.

Geotermikus fűtési rendszer hálózata (Városliget projekt)
Egy nagy kiterjedésű geotermikus fűtési rendszer szondái és az adatgyűjtő közé szállítottunk hálózati megoldást. A szondák föld alatti aknákba csatlakoznak. Az adatgyűjtő és az aknák közé Bus topológiában felépített optikai hálózat került, amire ipari switchek ültetik fel a szondák adatait.

 


Nagyobb projektjeink 2018-2019:

A Lan Kft. 2018-19-ben is több önálló projektet hajtott végre, ill. olyan nagyszabású beruházásokban vett részt, mint a Budapesti Rendőr-főkapitányság Kerületi Kapitányságainak rekonstrukciója, vagy a Budapest Bank Bankfiókjainak, Penny Market üzleteinek IT hálózati korszerűsítése.

 

BurgerKing:


2018 elején a Lan Kft. komplett gyengeáramú rendszert épített ki a BurgerKing számára. (3 pontos beléptető, kaputelefon, strukturált hálózat, 2 kamera)

A Burger King kivitelezésével foglalkozó Fusion Zrt. új irodát rendezett be az Oktogon Irodaházban. 300 végpontos hálózat készült el, risztóval, kamerarendszerrel, beléptetővel.

 

Loacker

 

A Loacker Hulladékhasznosító Kft részére egy Wi-Fi-s összetett, mobil kamerás megoldást alakítottunk ki 2 vezérelhető dómmal és 12 fix kamerával.
 

Magyar Államkincstár
A Váci út 188 sz. alatti irodaházban található Magyar Államkincstárnak építettünk 1700 db Cat5e végpontot és 650 m OM3 optikai gerincet.
 
NISZ
Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt-nek 600 db Cat5e végpontot és 2000 m OM3 optikai végpontot telepítettünk.
 
BP

A BP budapesti székházában (Haller Garden) építettünk ismét egy emeletet (2.) Ca5e UTP Nexans anyagokból, ez 300 végpontot, +4 Optikai gerinc közel 700 m OM3 kábel beépítését jelentette.

 
General Electric Aviation


A General Electric Aviation veresegyházi üzemében a „régi” A épület hálózati átalakítását végeztük el az új B épület mintájára, (amit mi terveztünk és mi is építettünk). Egy a magasban megépített kábeltálca rendszerre szerelt 12 portos Cat6A patch panelekről kerültek az alattuk elhelyezkedő gépek végpontjai ellátásra. A projektben 300 végpontot építettünk ki Digitus Cat7 kábelezéssel és Cat6A szerelvényekkel. A megoldás nagy rugalmasságú hálózatot eredményezett, amely immár eleget tud tenni az ipari gépek munkadarabtól függő állandó átrendezésének a teljes IT hálózat átalakítása nélkül.
Az elkészült sémát (konszolidációs pontok) az alábbi linken nézhetik meg.

Link

Hungaropharma

Több telephelyen különféle átalakítások, bővítések kerültek elvégzésre.

 
Budapest Bank Zrt.

Több bankfiók bővítése, teljes hálózatátalakítás AMP Cat5e rendszerről AMP Cat7-re 1250 végpont.

 
Budapesti Rendőr-főkapitányság

XVIII., XX., XXII., Kerületi Rendőrkapitányságainak teljes hálózati rekonstrukciója.

 


Ezeken kívül, beszállítóként jelen voltunk még különböző közintézmények, irodaházak stb. kivitelezésében, korszerűsítésében.

 

Néhány példa:

Nemzeti Táncszínház - Budapest
Testnevelési egyetem - Budapest
Hilton Budapest
Szépművészeti Múzeum - Budapest
Győri Széchenyi István Egyetem kampusz
Szombathelyi stadion
C5 Irodaház - Budapest