Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

LAN Kft. | HomeOffice | VPN


Néhány tipp a hatékony otthoni munkavégzéshez
 Home Office-ból adódó otthon maradás esetén az előnyök mellett találkozhattunk felmerülő nehézségekkel, megfelelő felszereltség, adat ill. információ hiánnyal is.
A Lan Kft. mind eszközökben, mind szoftveres kiépítésben segít, hogy ön és munkatársai ugyanolyan kényelembe dolgozhassanak otthon, mint az irodában.

 
  Kérdezze meg kollégáit, ki mit hiányolt, és készüljön fel akár alkalmi akár hosszabb távú otthoni munkavégzésre!
Könnyen mozgatható, korszerű, esztétikus eszközeinkkel kényelmes, modern irodát alakíthat ki a legkisebb lakásban is. A szakembereink által létesített VPN hálózat ill. legfrissebb tűzfalak segítségével ugyanolyan biztonságban tudhatja céges adatait, mintha azokat még mindig kizárólag irodai számítógépén tárolná.

Hozza ki a legtöbbet a kialakult helyzetből! Ha kollégái továbbra is kényelemben, mindenféle fennakadás nélkül tudják folytatni munkájukat, az csökkenti az esetleges bevételkiesés esélyét. Sőt lehet meg is kedvelik ezt a fajta munkavégzést.
A jövőben akár csak néhány kollégánál bevezetett, heti pár napos HomeOffice is nagy mértékben csökkentheti a munkáltató rezsiköltségeit, növeli a munkavállalói elköteleződését, és akár új munkaerő felvételét is feleslegessé teszi. A legfrissebb huszonéves munkavállalók, már most szinte elérhetetlenek a legalább heti 1 napos HomeOffice lehetőség, vagy rugalmas munkaidő felajánlása nélkül. Az ő kreativitásuk, ill. munkatempójuk hiánya, pedig behozhatatlan hátrányt jelent egy cégeknek.
Bizonyított, hogy az otthoni munkavégzés 50-70 %-al hatékonyabb, így ebben az átmeneti időszakban, is el lesz végezve ugyanaz a munkamennyiség, ami egy átlagos irodában töltött napon.
Aki pár nap után sem tud átszokni a saját időbeosztás betartására, és igényli a folyamatos kontrollt, annak hosszútávon maradhat a hagyományos irodai munka, az otthon már megszokott kényelmes mobil eszközökkel.
A Lan Kft. megoldásai, lehetővé teszik a 100%-ban biztonságos, nyomon követhető munkavégzést, akár otthon akár az irodában.


A különböző helyeken történő foglalkoztatást egyszerűbbé és takarékosabbá teheti, papír nélküli iroda kialakításával, a levelezések, számlázások, jegyzőkönyvek stb. ezentúl iratrendezők helyett számítógépes könyvtárakban is helyet kaphatnak. Ez nem csak a környezetet kíméli, de mindenki által bárhonnan hozzáférhetővé teszi a kívánt adatokat.
A HomeOffice kapcsán felmerülő otthoni rezsiköltség növekedés kordában tartható energiatakarékos fényforrások, eszközök, okos konnektorok használatával. Biztassa ill. támogassa munkatársait ezek beszerzésével.
Küldje haza a kollégákkal legkedvesebb irodai növényeiket is. Ez egyfelől jól hat otthoni kedélyállapotukra és csökkentik az otthoni iroda szennyezettségét, frissíti annak levegőjét, másrészt megoldja a növények locsolásának problémáját is amíg az iroda teljesen vagy részlegesen zárva tart.
 

Keresse szakembereinket, és mi segítünk kialakítani az otthoni munkavégzéshez szükséges feltételeket.
 Kereskedelem - Webshop
 

Optikai hálózatszerelési anyagok, konfekcionálás. ATI, Cisco, Linksys, HP ProCurve, D-Link aktív eszközök. Hobbes, Noyes hálózati teszterek. PowerWalker és APC szünetmentes tápegységek.  NEXANS és távolkeleti kábelezési rendszerek.  Telefonos és egyéb szerelési anyagok, patch panelek, fali aljzatok.  X-Tech rack szekrények és kiegészítők.  Kopos Kolin csatornák és tartozékok.
 
Szuromi Gábor
Termékmenedzser
+36 1/415 2322
gszuromi@lan.hu

 
Nikolopulosz Thomasz
Termékmenedzser
+36 1/415 2319
tpulosz@lan.hu

 
Sándor Zoltán
Termékmenedzser
+36 1/415 2313
zsandor@lan.hu

 
Andrási Zoltán
Online kereskedelmi ügyintéző
+36 1/415 2312
zandrasi@lan.hu  

 


Hegedűs József
Ügyvezető / Kereskedelmi vezető
+36 1/415 2327
jhegedus@lan.hu

 

Rendszerintegráció
 

A végpontok meghajtásához szükséges aktív eszközök tervezése, beüzemelése, telephelyek közötti routeres kapcsolatok megvalósítása Cisco, HP,
D-Link, FortiNet, Zyxel, TP-Link Aruba eszközökke

 
Kiss László
Rendszermérnök
+36 1/415 2308
lmkiss@lan.hu


Hálózatépítés - Projektmenedzsment
 

Informatikai, telefonos, illetve strukturált hálózatok (optika és réz) komplett vagy részleges kivitelezése, telefonalközpontok telepítése, más gyengeáramú rendszerek építése (pl. vagyonvédelmi és tűzjelző hálózatok, épület-felügyeleti, beléptető- és kaputelefon-rendszerek).
Hálózati csoport: projmans@lan.hu

 
Kovács Ferenc
Hálózati csoportvezető
+36 1/415 2315
fkovacs@lan.hu

 
Szabó Lajos
Kivitelezési menedzser
+36 1/415 2311
lszabo@lan.hu

 
Pákolicz Béla
Kivitelezési menedzser
+36 1/415 2310
bpakolicz@lan.hu

 
Bali Péter
Kivitelezési menedzser
+36 1/415 2310
pbali@lan.hu

 

Koller Marcell
Kivitelezési menedzser
+36 1/415 2310
projmans@lan.hu