Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

SPRINTER közlemény

SPRINTER közlemény

Tisztelt Partnerünk!

A COVID-19 koronavírus intenzív európai és magyarországi terjedése miatt a Sprinter Futárszolgálat számos megelőző intézkedésként vezetett be több területen. Kiemelten fontos számunkra, hogy felkészültek legyünk és minden óvintézkedést megtegyünk szerződött partereink és címzettjeik, vállalkozó partnereink és munkavállalóink egészsége érdekében.

Ezen óvintézkedésekről ismételetlen szeretnénk tájékoztatni Partnereinket az év végi szezon előtt:

Érintésmentes kézbesítés

*             2020.szeptember 9-től visszaállításra került az érintésmentes kézbesítés a csomagok címzettnek történő átadása során.

*             A kézbesítéskor az átvevőknek nem szükséges aláírni a csomag átvételét igazoló dokumentumot. (olvasható név és aláírás) A csomagok átvételét igazoló aláírás helyett lehetőség van a személyes adatok megadására a helyszínen: saját névét, okmány típusát, az okmány számának utolsó 4 karakterét bediktálhatja a futárnak.

*             A kézbesítés során a Futároktól maszk viselését kértük és a kézbesítések között továbbra is folyamatos fertőtlenítés történik a gépjárműben.

 

Bankkártyás fizetés - Címzett kommunikáció

*             Kérjük a címzetteket, hogy utánvétes fizetés alkalmával a bankkártyás fizetést részesítsék előnyben a futárnál - ennek elérhetőségéről a futárunknál érdeklődhet a címzett.

*             Amennyiben a címzett az utánvét összegét készpénzben szeretné teljesíteni, úgy kérjük, hogy próbáljon meg pontos összeggel készülni.

 

Karanténban lévő címek

*             Karanténban tartózkodó személyek otthonába nem vállal cégünk kézbesítést. Amennyiben a kézbesítés során karanténra vonatkozó jelzéssel találkoznak a futárok a címen, úgy a csomagot nem kézbesítik és a sztornó oknál “megközelíthetetlen cím” kerül megjelölésre.

 

Sprinter raktárba történő beszállítás

*             A raktárunkba történő belépést korlátozzuk külső személyek számára. A raktárunkba csak Sprinteres raktári dolgozók  léphetnek be maszkban.

 

A Sprinter Futárszolgálat mindent megtesz annak érdekében, hogy a küldemények feldolgozása zökkenőmentesen történjen és folyamatosan biztosítsuk az üzletmenetet. Amennyiben a kormány és az operatív törzs bármilyen rendeletet hoz vagy korlátozásokat vezetne be bármilyen intézmény, kerület vagy település tekintetében, úgy a Sprinter Futárszolgálat is megteszi a szükséges óvintézkedéseket.

 

Köszönjük szíves együttműködésüket!

Sprinter Futárszolgálat Kft.