Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hálózatépítés

A LAN Kft. jelentős szerepet játszott a strukturált kábelezési rendszerek magyarországi elterjedésében. Hazánkban az elsők között kezdhettük meg a strukturált hálózatok kiépítését, valamint az ilyen rendszerekhez szükséges anyagok forgalmazását. Cégünk - a szabvány megjelenése előtt - 1998-ban megkezdte a Category 6 szintű kábelezések kivitelezését, valamint optikai kábelezési rendszerek területén is kiemelkedő felszereltséggel és szaktudással rendelkezünk.

 • Kamerarendszer:    Cégünk a 25 éves strukturált rendszerek kivitelezésén szerzett tapasztalatokra támaszkodva az informatikai rendszerekhez legközelebb álló biztonságtechnikai irányt is a portfóliójába illesztette. Az IP-s kamerarendszerek területén számos sikeres projektet tudunk magunk mögött, legyen szó kis (4-8 kamera), vagy nagy kiépítésről (64 kamera).Igyekszünk a vevők igényeivel minél jobban a biztonsággal összeegyeztethető megoldással szolgálni, közben az árakat is alacsonyan tartjuk. Számos kameramárka képviseletével jó kapcsolatot ápolunk (Hikvision, TechSon, Hanwa, Axis, Dahua) így az ügyfél márkához való ragaszkodása sem tántorít el minket a kivitelezéstől.Ma már az internetkapcsolatnak köszönhetően ezek az eszközök távolról, biztonságos kapcsolaton keresztül is beléphetnek az otthoni rendszerünkbe akár a világ másik feléből, mi megteremtjük ehhez a szükséges feltételeket, beállításokat.Komplett ajánlatot tudunk adni anyagbeszerzéstől kezdve a kivitelezésen át a beüzemelésig, oktatásig, szükség szerint a karbantartással együtt.A megfigyelőrendszerekkel kapcsolatos referenciáink között szerepel a teljesség igényei nélkül:
- Veresegyházi Medvefarm
- The Carlstar Group raktárépület
- Urbán és Urbán rétsági gyáregység
 
 • Riasztórendszer:  A biztonságtechnikától elválaszthatatlan vonalat képvisel az elektronikus jelzőrendszer, amit mi is bátran merünk ajánlani az ügyfeleinknek. Manapság már alap követelménynek minősül egy megbízható riasztó a házba, irodaépületbe.A távoli elérés hétköznapi dolognak számít, akár interneten keresztül, vagy SMS-en értesíthet minket a rendszer a védett objektumunk állapotáról, ennek igényléséhez a munkatársunk készséggel áll a rendelkezésükre.Cégünk bármilyen ingatlan védelmét képes elvállalni a tervezéstől kezdve a tulajdonos betanításáig bezárólag egy helyszíni felmérés után.
- Előadóművészi Jogvédő Irodakomplexum
 
 • Beléptető rendszer:  Főleg nagyobb komplexumok esetén, nagyobb személyforgalom ellenőrzésekor és az épületen belüli szabad mozgás korlátozására az illetéktelen személyek kiszűrésére használhatunk beléptető rendszereket. Ezek a rendszerek a rengeteg kiegészítő eszközeik révén nem csak a személyforgalom kontrollálására, hanem sok más feladatra is alkalmassá tehetők. Munkaidő nyilvántartás, Gépjármű áthaladás engedélyezése, sorompóvezérléssel (akár nagy távolságról is),  Személykövetés az épületen belül
  Komplett kivitelezéssel tudunk a megrendelőink igényének eleget tenni és igyekszünk egyedi ötleteiket is megvalósítani.
 
 • Okos otthon  Az okos otthon megoldások piaci szükségességét látva cégünk úgy döntött, hogy kibővíti a kínálatát az iNELS márkával. Modern dizájn, változatos igényekre szabható nagyon széles eszközpaletta jellemzi, a felhasználás lehetőségeinek pedig csak a fantázia szabhat határt. Mitől lesz okos egy otthon?
 1. Távolról, akár mobilról vezérelhető fűtés, vagy kerti öntözés, ami időzíthető a hét napjaira is.
 2. Összefüggő programok feltanítására van lehetőség, mint például egy „Mozi” gombra rányomva a fény, a redőnyök, a hőmérséklet beállítása a felhasználó számára ideális értékre.
 3. Tűz és füst érzékelés, ekkor ablakok kinyitása.
 4. Folyadékérzékelés a mosókonyhában áramtalanítja a helyiséget, kinyitja szellőzésre az ablakot.
 5. Illetéktelen behatolás esetén a riasztó jelzésére nem kapcsolhatók fel a lámpák, vagy épp villognak.
 6. Áramfogyasztás alakulását grafikonon összegzi a rendszer, hogy minél kisebb költséggel üzemeltethessük az ingatlant.
 7. Fogyasztók lekapcsoltságának ellenőrzése távolról (pl. égve hagyott lámpa).

 

 • Strukturált kábelezés: Strukturált hálózaton számítógépeket és telefonokat is használhat, mely egyszerűsíti a mindennapi üzemeltetést - és mivel csak egyetlen rendszert kell kiépítenie, a költség is alacsonyabb.
 

Réz kábelezési megoldások

 • Cat7a SFTP 40 Gigabit/s 
 • Cat7 SFTP 10 Gigabit/s
 • Cat6a FTP 10 Gigabit/s
 • Cat6 UTP vagy FTP 1 Gigabit/s, 100 Mbps
 • Cat5e UTP vagy FTP 1 Gigabit/s, 100 Mbps
 • Cat3 telefon trunk ISDN vagy analóg telefon átvitel
Szakembereink segítenek Önnek egy, az igényeihez (létszám, környezeti hatások, felhasználás) leginkább illeszkedő, optimalizált hálózatot létrehozni, a maximálisan szükséges és elégséges eszközökkel, végpontokkal, kedvező költségekkel.
A LAN Kft.  25 éve folytatja tevékenyégét, melyben kifejezetten az informatikai hálózatokra specializálódott. Kezdettől fogva úttörő szerepet töltünk be a piacon, elsők között kezdtük meg a Cat5e, majd a Cat6, és végül a jelenlegi Cat7-es hálózatok kiépítését. 
A kiépített hálózatra akár 25 év rendszergaranciát, vagy 7x24 órás hibaelhárítást biztosítunk.
Sok többletköltségtől kímélheti meg magát, ha hálózata, az optimális eszközökből, anyagokból épül fel, megfelelő logikával. Mit kerülhet el, ha minket választ?
 • fölösleges végpontok
 • felhalmozódott kábelkötegek
 • kihasználatlan aktíveszköz portok

A LAN Kft egy kézből biztosítja Önnek a strukturált hálózatot, optika kábelezést, aktív eszköz megoldásokat, szünetmentes tápegységeket és 7x24 órás hibaelhárítást.
Tevékenységünket saját csapattal, eszközökkel, műszerekkel, óriási raktárkészletünk segítségével végezzük.
Cat6a, Cat7, Cat7a kábelezés - nagyobb sávszélességet biztosítanak, mint amit a jelenlegi aktív eszközök képesek ellátni, így akár évtizedekre biztosíthatjuk az átviteli sebességi igények kielégítését. Könnyen, gyorsan, költségkímélő módon fejleszthetjük hálózatunkat jövőbeni igényeinkhez. Elég lesz mindössze az aktív eszközök cseréje, megspórolva ezzel az újrakábelezést.