Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szállítás és fizetés

 

A LAN SZÁMÍTÁSTECHNIKAI SZOLGÁLTATÓ KFT. (TOVÁBBIAKBAN SZÁLLÍTÓ) ÁLTALÁNOS SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEI 

 

2024. május 16-TóL 

 

 

 

Értékhatártól függetlenül 40 Kg alatti megrendelések esetén Webshopunkon a házhozszállítás országhatáron belül 2.290.- Ft +Áfa. Ez alól csak a raklapos méretű, vagy az 40kg-ot meghaladó termékek – továbbiakban raklapos termékek - kivételek.

 

Webes felületünkön leadott rendelések összevonására nincs lehetőség. Amennyiben lezárta és elküldte megrendelését, azon változtatni - hozzátenni terméket - nem áll módunkban. Ezt csak külön, újabb rendelésben tudja leadni. Illetve kérheti a rendelése teljes törlését. A rendelések feldolgozása beérkezési sorrendben történik.

Általános Szállítási Feltételek

 

A LAN Kft. - házhozszállítás esetén - megrendeléseit a Trans-Pack Kft. és a Sprinter Futárszolgálat Kft. segítségével teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon 8:00-16:00 óra között történik.  
Futárcégeink rendelkeznek a tevékenységükhöz szükséges biztosításokkal. Ez alapján küldeményei kereskedelmi számlával igazolt áruértékéig vállalják a teljes fuvarozói felelősséget az áru felvételétől a címzetthez történő kézbesítésig. Amennyiben a küldemény sérülten vagy egyáltalán nem érkezik meg a címzetthez, vállalják a keletkezett tényleges kár megtérítését.
A Trans-Pack  és Sprinter futárszolgálatok az első kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén egy alkalommal azt ingyenesen megismétlik, újabb sikertelen kézbesítés esetén a küldeményt a megbízóhoz (LAN Kft.) szállítják vissza. Ez esetben a LAN Kft. jogosult a szállítási díjat a Vevő felé kiszámlázni.
Amennyiben a küldemény átadása a vevő hibájából illetve áruátvételi rendjéből adódóan nem valósul meg, úgy a futárszolgálatok mentesülnek a szállítási határidő betartása alól.

 

Szállítási határidő

 

Rendelése - amennyiben minden termék raktáron van -  a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kerül feladásra. Szállító partnerünk az áru felvételét követően 24-72 órán belül szállítja ki a csomagokat. Várható érkezéséről e-mail és sms üzenetben értesítést küld.. Az értesítő alapján tudja nyomon követni csomagját. A futárnak átadott csomag állapotáról telefonon munkatársaink nem tudják Önt tájékoztatni. A futárszolgálat által kiküldött kézbesítési értesítő alapján tud a futárszolgálatnál csomagja holléte felől érdeklődni.  Amennyiben csomagja  az általunk küldött  "feladási értesítő"  után,  4 munkanapot követően sem érkezik meg, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a www.lan.hu  - kapcsolat -  felületén.

A Szállító az előre megadott szállítási határidő betartásáért minden tőle telhetőt megtesz. Az áru jellegéből és a szállítási körülményekből esetenként azonban adódhat, hogy kivételesen olyan szállítási késedelem áll elő, amelyért a Szállító nem hibáztatható. Ilyenkor a Szállító a késedelemről haladéktalanul értesíti a Megrendelőt, és az áru beérkezéséig folyamatosan tájékoztatja a Megrendelőt az okokról és a várható érkezési határidőről. Nem a Szállító hibájából keletkező szállítási késedelem nem jogosítja fel a Megrendelőt a rendelés azonnali vagy sztornálási díj nélküli törlésére. 

 A Szállító - kifejezetten erre utaló írásbeli vállalásának hiányában - esetleges késedelem esetén sem kötelezhető szállítási kötbér megfizetésére.

Vis major bekövetkezése esetén (sztrájk, háború, tűzvész, szállítási akadály, alapanyaghiány, stb.) a szállítási határidő a vis major időtartamával meghosszabbodik, még akkor is, ha esetleg az áru szállítása már egyébként is késedelmet szenved.

 40 Kg alatti , és raklapos rendelések fuvardíjai


 

A fuvardíjak egyaránt vonatkoznak a budapesti, illetve a vidéki kiszállításokra és a megrendelt áru értékétől függenek.

Szállítási díjaink:

 

0-40 kg 

2290 Ft + áfa
40 kg felett 21900 Ft + áfa
Raklapos 21900 Ft + áfa / raklap

Tekintve termékeink méret és súly szerinti sokszínűségét, raklapos kiszállítás hatálya alá tartoznak a következő tételek: 

 - álló rack szekrények 

- kábelek (dob) ami meghaladja az 40kg-ot

- minden egyéb termék( pl nagyobb UPS-ek), ami meghaladja az 40kg-ot

 

Visszáru

 

Visszáru szolgáltatásunk megszűnt. Csak az általunk tévesen - nem a megrendelt - kiszállított termékek visszáruzását, cseréjét vállaljuk. Minden más esetben (hibás rendelés esetén  – ha a Vevő nem azt a terméket rendelte amire szüksége van , vagy időközben már nincs rá szüksége)   a vevőnek kell gondoskodnia a termék visszaküldéséről.

 

Utánvét

Termékeinket házhoz szállítás esetén utánvéttel is megvásárolhatják. Az utánvét díja 1300 Ft.+ÁFA.

Posta

2024.03.28-tól lehetőség van (a méret, súly, és csomagolási feltételeknek megfelelő termékeknél) a Magyar Posta Zrt. különböző szolgáltatásait is igénybe venni. A Posta szállítási költségei minden esetben egyedileg kerülnek kiszámításra. A szállításnál feltüntetett árak a legegyszerűbb alap szállítás költségei. Postai szállítás esetén, csak előrefizetést tudunk elfogadni. A tranzakció átfutási ideje, a Posta csomagfelvétele, ill. a megemelkedett csomagszám miatti csúszások miatt, nem tudunk kiszállítási határidőt vállalni. A megrendeléstől a tényleges kiszállításig eltelt idő akár hetek is lehetnek.