Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

LAN Kft. 1991-ben alapított, magyar tulajdonú vállalkozás, melynek úttörő szerepe volt a strukturált kábelezési rendszerek, réz - és optikai informatikai hálózatok hazai elterjedésében.

Termékeink között a kábelektől, szekrényektől kezdve a különböző szerelési anyagokon át az aktív eszközökig minden megtalálható. Széles termékpalettánk és piaci igényekhez igazodó raktárkészletünk mellett jelentős szakmai tapasztalatunkkal és egyre bővülő rendszerintegrációs szolgáltatásainkkal támogatjuk vevőinket.

Vevőink között megtalálhatóak multinacionális nagyvállalatok, kis- és középvállalkozások, viszonteladó és rendszerintegrátor partnerek valamint lakossági ügyfelek egyaránt.

Nálunk minden egy helyen megtalálható, ami egy projekt sikeres kivitelezéséhez szükséges. Cégünk mérete biztosítja a rugalmas problémakezelést, az egyedi igények és kérések hatékony kielégítését.

Naprakész információink rendelkezésre állnak webshop szolgáltatásunkon keresztül, ahol az aktuális ár és raktárkészlet adatok is bármikor elérhetőek.

 


Tanúsítványaink

ISO 9001:2015

ISO 27001:2014

Bisnode A

Cisco Partner